Opgenomen op 28/04/2023
On demand
Roeland Moeyersons
2u

Uitvoering in het buitenland in commerciële zaken: hoe bouw je zekerheden in?

In dit webinar zal de spreker ingaan op enkele belangrijke concepten voor een succesvolle invordering van geldsommen in het buitenland.
  • Welke contractuele initiatieven kan je nemen om een eventuele latere uitvoering na vonnis/arrest/arbitrale beslissing efficiënter te doen verlopen?
  • Eens in een procedure: welke initiatieven kan je alvast nemen? Wat zijn voor- en nadelen en welke risicoanalyse moet er worden gemaakt?
  • Na afloop van een procedure: wat moet u doen? Welke formaliteiten zijn er te vervullen?

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Spreker

Roeland Moeyersons

Roeland Moeyersons begon in 2000 zijn carrière als advocaat bij het advocatenkantoor 'van Cutsem-Wittamer-Marnef & Partners' waar hij in 2010 tot Partner werd benoemd.  
Roeland is een litigator met 20 jaar ervaring in geschillenbeslechting en arbitrage en treedt op voor zowel rechtbanken als internationale, nationale en sectorale arbitragekamers (ICC, CEPINA, Arbitrale en Verzoeningsraad Belgische Diamantfederatie, enz.).
Belgische en buitenlandse ondernemingen doen beroep op Roeland naar aanleiding van :
  • Vennootschapsrechtelijke geschillen, onder meer betreffende bestuursaansprakelijkheid, aandeelhoudersgeschillen, post-closinggeschillen naar aanleiding van fusies of overnames, enz.;
  • Handelsgeschillen, zoals de beëindiging van distributieovereenkomsten, problemen met de levering of betaling van goederen en diensten, internationale handelsgeschillen, enz.;
  • Bouw- en aannemingsgeschillen voor zowel opdrachtgevers, leveranciers, bouwpromotoren, aannemers als onderaannemers.
In augustus 2021 vervoegde Roeland Seeds of Law.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-1617: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker. Het webinar en de syllabus blijven 3 maanden beschikbaar. Na inschrijving ontvangt u de mail met link en kan u de link op uw account terugvinden bij de knop webinars.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Ook de on-demand webinars zijn erkend voor betaling met KMO-portefeuillesubsidies indien deze aan volgende voorwaarden voldoen:

  • de opleiding interactief is, dit betekend dat de spreker beschikbaar is voor bijkomende vragen die rechtstreeks betrekking hebben tot de opleiding – bij Utopix is dit steeds mogelijk tijdens de periode dat de link beschikbaar is voor de deelnemer
  • de opleiding moet afgrond worden binnen het kalenderjaar waarin de subsidie wordt aangevraagd
  • de deelnemer zeker de opleiding volgt
  • er een aanwezigheidsattest wordt uitgereikt op basis van gearchiveerde controle

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be