Opgenomen op 08/03/2023
On demand
Michel Sommerijns
3u

Meest recente update rond lichamelijke schade: jurisprudentiële principes en praktische tips

In dit seminarie zal de focus liggen op, enerzijds, een overzicht van belangrijke principes en vernieuwende (en soms afwijkende) rechtspraak, en, anderzijds, een praktische benadering van de Indicatieve Tabel met betrekking tot vergoeding van letselschade of schade als gevolg van een dodelijk ongeval.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Spreker

Michel Sommerijns

Michel Sommerijns is jurist (KU Leuven – 1976) en was ongeveer 40 jaar werkzaam als schadeonderhandelaar lichamelijke schade in opdracht van een verzekeraar. Hij is verbonden als lesgever aan Assuralia. Hij was ook al verschillende keren actief als spreker voor verschillende opleidingen voor advocaten. Van zijn hand verschenen al verschillende artikels in gespecialiseerde vakliteratuur en een losbladige uitgave met rechtspraak over letselschade.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-654: erkend voor 3 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 227,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker. Het webinar en de syllabus blijven 3 maanden beschikbaar. Na inschrijving ontvangt u de mail met link en kan u de link op uw account terugvinden bij de knop webinars.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Ook de on-demand webinars zijn erkend voor betaling met KMO-portefeuillesubsidies indien deze aan volgende voorwaarden voldoen:

  • de opleiding interactief is, dit betekend dat de spreker beschikbaar is voor bijkomende vragen die rechtstreeks betrekking hebben tot de opleiding – bij Utopix is dit steeds mogelijk tijdens de periode dat de link beschikbaar is voor de deelnemer
  • de opleiding moet afgrond worden binnen het kalenderjaar waarin de subsidie wordt aangevraagd
  • de deelnemer zeker de opleiding volgt
  • er een aanwezigheidsattest wordt uitgereikt op basis van gearchiveerde controle

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be