Sociaal recht
Opgenomen op 07/10/2020
On demand
Sieglien Huyghe
1u

Doelgroepvermindering eerste aanwervingen: Wat houdt deze vermindering in en wanneer kan ze wel of niet toegepast worden?

“Welcome aboard nieuwe werknemer want jij bent ‘gratis’… of toch niet? 

De RSZ-doelgroepverminderingen eerste aanwervingen worden voor nieuwe werkgevers doorgaans quasi automatisch aangevraagd voor hun eerste aanwervingen. Steeds vaker worden echter nieuwe werkgevers na een bepaalde tijd geconfronteerd met beslissingen van de RSZ waarbij hen het voordeel van de doelgroepvermindering eerste aanwerving wordt geweigerd. De vraag die zich dan ook stelt is hoe komt dit?
Het is onze bedoeling om u tijdens dit webinar nader toe te lichten wat deze doelgroepverminderingen inhouden en in welke gevallen ze wel of niet toegepast kunnen worden. Ook het aspect wat te doen bij een weigeringsbeslissing van de RSZ komt aan bod.”

Spreker

Sieglien Huyghe

Sieglien behaalde in 2014 haar diploma van Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Vervolgens behaalde zij in 2015 haar Master-na-Master sociaal recht aan de Université Libre de Bruxelles. Ten slotte heeft zij ook een passie voor talen. Haar moedertaal is het Nederlands maar zij kan zich ook vloeiend uitdrukken in het Nederlands, Frans, Engels en Roemeens. Ten slotte beschikt zij ook over de basisnoties Russisch en Duits.

Sieglien heeft op 1 september 2015 het team van Claeys & Engels vervoegd en is nu lid van de balie van Kortrijk.

Accreditatie

BIBF:105511 erkend voor 1u permanente vorming
ITAA:B0560/2017-12 erkend voor 1u permanente vorming
IBR:U ontvangt een aanwezigheids/deelnameattest waarmee u individueel uw erkenning kan aanvragen
OVB:2020-00697 erkend voor 1 punt permanente vorming
IBJ:U ontvangt een aanwezigheids/deelnameattest waarmee u individueel uw erkenning kan aanvragen

Kostprijs & data

€ 105,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker. Het webinar blijft 2 weken beschikbaar.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 056 96 03 61
info@utopix.be
Melanie Van Acker
0468 48 90 98
melanie@utopix.be