Handels- en economisch recht
Opgenomen op 18/12/2020
On demand
Milena Varga

Distributieovereenkomsten

Distributieovereenkomsten benader je het best vanuit verschillende invalshoeken. Zowel nationaal als Europees (mededingings)recht zijn toepasselijk. Daarenboven beïnvloedt de keuze van de formule en het format (franchise, agentuur en internetverkoop) de mogelijkheden van de contractspartijen. 

Tijdens het seminarie bespreekt Mr. Varga de distributieovereenkomsten vanuit deze verschillende aandachtspunten. Vanuit haar praktijkervaring geeft ze daarbij concrete tips & tricks mee aan de deelnemers.

Spreker

Milena Varga

Mr. Milena VARGA is counsel in het kantoor contrast. Als advocaat specialiseert zij zich in het commercieel en mededingingsrecht, met een bijzondere focus op het distributierecht. Ze staat haar cliënten bij in procedures voor Belgische en Europese rechtbanken. Ze is eveneens trainer in het contrast compliance programma en auteur van diverse pubicaties over het distributierecht.

Accreditatie

BIBF:107351 Erkend voor 2u permanente vorming
ITAA:E0078/2020-10 erkend voor 2u permanente vorming
IBR:U ontvangt een deelnameattest waarmee u individueel uw accreditatie kan aanvragen
OVB:2020-02416 Erkend voor 2 standaardpunten
IBJ:U ontvangt een deelnameattest waarmee u individueel uw accreditatie kan aanvragen

Kostprijs & data

€ 125,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker. Het webinar blijft 2 weken beschikbaar.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 056 96 03 61
info@utopix.be
Melanie Van Acker
0468 48 90 98
melanie@utopix.be