Burgerlijk recht
Opgenomen op 02/07/2020
Live opgenomen
Karolien Dockers
2u

Beslagprocedures: tips & tricks

Karolien Dockers zal U meenemen in de wereld van de beslagprocedures. 
Eerst komen de gemeenschappelijke kenmerken van de beslagprocedures aan bod en daarna wordt elk soort beslag meer in detail overlopen. 
Daarbij wordt er aandacht geschonken aan het roerend beslag, het beslag onder derden, beslag op onroerend goed, en dan de minder gekende beslagen, zijnde pandbeslag, beslag tot terugvordering en beslag inzake namaak.

Er wordt op een zeer praktische manier tips en tricks gegeven omtrent de invorderingsmogelijkheden lastens gehuwden, en de beroep en verzetsmogelijkheden zowel als schuldeiser als als schuldenaar.

Spreker

Karolien Dockers

Karolien is plaatsvervangend gerechtsdeurwaarder bij Dikaioma gerechtsdeurwaarders en een veel gevraagd spreekster op diverse voordrachten en seminaries.

Accreditatie

BIBF:103709 erkend voor 2u permanente vorming
IAB:B0560/2017-12 erkend voor 2u permanente vorming
OVB:2019-05827 erkend voor 2 punten permanente vorming
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U ontvangt een deelnameattest waarmee u individueel uw punten/uren kan aanvragen

Kostprijs & data

€ 120,00
€ 96,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker. Het webinar blijft 1 week beschikbaar.

Hoe betalen?

Bij inschrijving ontvangt u per mail een factuur. De factuur wordt tevens toegevoegd aan uw online account en is ten allen tijde raadpleegbaar. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Utopix Comm.V.
Schoendalestraat 53
8793 Waregem
Tel. 056 96 03 61
info@utopix.be
Melanie Van Acker
0468 48 90 98
melanie@utopix.be