Sebastian Tytgat

Sebastian Tytgat is lid van de Brusselse Balie sinds 2015 en maakt deel uit van het International Commercial & Trade Team van Baker McKenzie. Hij behaalde zijn Master aan de KU Leuven in 2014, en een bijkomende Master aan de Université Libre de Bruxelles in 2015. Sinds 2018 is Sebastian tevens praktijkassistent gerechtelijk recht aan de KU Leuven, en in de periode 2018-2020 schreef hij verschillende actualiteitsartikelen inzake algemeen handels- en procesrecht voor het Tijdschrift Belgisch Handelsrecht - Revue de Droit Commercial Belge.
Sebastian adviseert nationale en internationale klanten bij geschillenbeslechting (zowel in de fase voor, tijdens als na een gerechtelijke of arbitrale procedure). Hij staat hen tevens bij in het kader van verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering, van het onderhandelen, opstellen, beheren en beëindigen van verscheidene commerciële overeenkomsten (inclusief distributie-, agentuur- en franchiseovereenkomsten) tot contacten met overheden inzake consumenten- en mededingingsrecht (bijv. naar aanleiding van een klacht).
Sebastian verzorgde reeds verschillende presentaties, zowel in het kader van juridische opleidingen (bijv. inzake de B2B-wet van 4 april 2019) als in de schoot van sectororganisaties (bijv. FEBIAC). 

Seminaries van deze spreker

Economische afhankelijkheid: wat zijn de spelregels?

Gerechtelijk recht
05/06/2023
Live
Sebastian Tytgat, Hannah Matthys
12:30 tot 14:30
Meer informatie