Nathalie Labeeuw

Nathalie Labeeuw is één van de grote Belgische specialisten successieplanning en familiaal vermogensrecht. Ze adviseert bij de overdracht van familiebedrijven en verzorgt de vermogensplanningen van soms erg complexe gezinssituaties. Onder haar cliënten rekent zij particulieren die behoren tot de top 100 van meest vermogende Belgen.

OPLEIDING EN ERVARING
Nathalie heeft een diploma in de Rechten, behaald aan de KU Leuven en de Université de Poitiers. Ze is ook master in het Notariaat (KU Leuven) en werkte jaren als assistent aan het Instituut voor Familiaal Vermogensrecht (KU Leuven). Nathalie is Nederlandstalig, maar spreekt ook Frans en Engels.
Als advocaat is zij verbonden aan de balie van Brussel. Ze richtte samen met haar collega-vennoten Cazimir op in 2009. Ze is werkzaam in kantoor Diegem, Gent en Antwerpen.

SPECIALISATIE
Nathalie Labeeuw is gespecialiseerd in successieplanning, familiaal vermogensrecht en internationaal privaatrecht. Zij adviseert hierbij over de overdracht van familiale ondernemingen en werkt vermogensplanningen uit bij cliënten met een complexe gezinssituatie, al dan niet met een internationaal karakter.
Vanuit deze kennis en ervaring is zij de ideale advocate om onze civiele procedureafdeling te leiden. Nathalie begeleidt procedures vereffening-verdeling na echtscheiding of na overlijden, waarbij onder meer en vaak randproblemen zich stellen (o.a. betwisting over de geldigheid van een testament of een schenking, verzegelingen, aanstelling sekwester, bewindvoering,...).

PUBLICATIES EN ANDERE ACTIVITEITEN
Nathalie is auteur van menig publicatie en een gewaardeerd spreker binnen haar vakgebied, zowel bij financiële instellingen en de Federatie van Notarissen als de Fiscale Hogeschool.
Ze is ook redactielid van vooraanstaande tijdschriften in haar vakgebied en voorzitter van de deelredactie Relatievermogensrecht, vermogensrecht en familierecht voor Tijdschrift Estate Planning.
Ten slotte kreeg is zij reeds enkele jaren gerankt in Chambers online Rankings Guides als “outstanding lawyer”.