Isabelle Van den Bosch

Isabelle Van den Bosch studeerde in 2005 cum laude af aan de Katholieke Universiteit Leuven na haar vijfjarige rechtenopleiding. In 2006 studeerde ze van dezelfde universiteit af met een Master-na-Master Criminologische Wetenschappen met focus witteboord-criminaliteit (cum laude). Ze begon in september 2006 te werken in een regionaal advocatenkantoor en ging bij DLA Piper UK LLP van start in september 2008, nadat ze bijkomend een Master-na-Master in Business Law (Magna cum laude) behaalde aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2 september 2014 is zij benoemd tot plaatsvervangend rechter bij de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen. In het najaar van 2017 besloot zij een eigen kantoor op te richten (www.vandenbosch-advocaten).
Isabelle is actief in alle belangrijkste gebieden van handels- en contractenrecht. Ze heeft een ruime ervaring in het opstellen van verschillende soorten handelsovereenkomsten maar evenzeer het voeren van procedures in dat verband.
Verder adviseert ze regelmatig over kwesties inzake transportrecht, beslagrecht, consumentenrecht, bouwrecht en verzekeringsrecht. De kern bestaat in het begeleiden - zowel voor als buiten de rechtbank - van zelfstandigen en ondernemingen.
Naast haar beroep als advocaat heeft Isabelle al verschillende publicaties op haar naam staan en wordt ze regelmatig gevraagd voor studiedagen.