Aansprakelijkheidsrecht
27/09/2023
Live
Frederik Van den Abeele
2u

Praktische aandachtspunten bij de verkoop en levering van digitale inhoud en diensten

Binnen de rechtspraak en rechtsleer stellen we interessante tendensen vast rond juridische discussies - zoals gebreken - bij de verkoop en levering van digitale inhoud en diensten. De recente omzetting van de Richtlijn inzake digitale inhoud en diensten in art. 1701/1 e.v. BW zorgt ervoor dat ondernemers rekening moeten houden met extra verplichtingen en beschermingsmechanismen die consumenten hebben bij de aankoop van digitale inhoud en diensten. 
 
In dit seminarie zullen de belangrijkste principes worden toegelicht met een eerste interpretatie van de regels, aangevuld met praktische tips voor de praktijk.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Programma

13:30 - 15:30
Live uitzending met mogelijkheid tot vraagstelling

Spreker

Frederik Van den Abeele

Frederik Van den Abeele (1993) is werkzaam als doctorandus-assistent aan het Instituut voor Contractenrecht (KU Leuven) en verbonden als gastmedewerker aan de Universiteit Hasselt. Hij bereidt een proefschrift voor over de voorovereenkomsten onder (co-)promotorschap van prof. dr. Bernard Tilleman en prof. dr. Alain Laurent Verbeke. Hij is redactielid van het Limburgs Rechtsleven (sinds 2020).
Frederik studeerde Geschiedenis (Bachelor 2014, Master 2016) en Rechten (Bachelor 2015, Master 2018) an de Universiteit van Antwerpen met een Erasmusuitwisseling aan de Universiteit van Maastricht. In 2019-2020 heeft hij deelgenomen aan het Programme in European Private Law for Postgraduates (Münster – Krakau – Leuven – Genua).

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-621: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be