logo.svg

Winkelmandje is leeg

18/10/2018

13.30u tot 17.30u

Nieuwe wetgeving overheidsopdrachten: aandachtspunten en valkuilen bij plaatsing

In dit seminarie bespreekt mr. Neil Braeckevelt, vennoot bij advocatenkantoor Crivits & Persyn, de recente nieuwigheden in de wetgeving overheidsopdrachten met de grootste praktische impact.  Het betreft onder meer de aard en de keuze van een gunningsprocedure, de wijze waarop die best kan worden gestructureerd, de beoordeling van de uitsluitings- en selectiecriteria, de opmaak van offertes, opdrachtdocumenten en gunningsverslagen, etc.  Ook wordt aandacht besteed aan aspecten die vaak aanleiding geven tot juridische betwistingen, zoals het regelmatigheidsonderzoek (waaronder abnormale prijzen) en de motiveringsverplichting.  

 

Mr. Braeckevelt benadert de wetgeving vanuit zijn praktijkervaring en laat veel ruimte tot vraagstelling.   Het seminarie is gericht tot gevorderden die al enige basiservaring hebben bij het plaatsen van of deelnemen aan overheidsopdrachten.

Programma

12:30 - 13:30

Registratie inclusief lunch

13:30 - 17:00

Opleiding met een korte koffiepauze

17:00 - 17:30

Mogelijkheid tot vraagstelling

Spreker

Neil Braeckevelt

Neil Braeckevelt studeerde rechten aan de Universiteit Gent en volgde in 2002-2003 een aanvullende opleiding (D.E.S.) in Europees recht aan de Université libre de Bruxelles (ULB). In 2002 studeerde hij ook aan de University of Manchester in het kader van het Erasmus-programma. Hij werd in 2003 advocaat aan de balie in Brussel (advocatenkantoren Allen & Overy en Eubelius) en in december 2013 vervoegde hij Crivits & Persyn als vennoot.

Samen met Alex De Visscher leidt Neil de praktijkgroep administratief recht. Hij adviseert en treedt hoofdzakelijk op in materies van publiek en administratief recht (stedenbouw, milieurecht, tuchtrecht ...) en (publiek en privaat) vastgoed. Hij focust daarbij ook specifiek op overheidsopdrachten en publiek-private samenwerking (pps). Daarin heeft hij een zeer ruime ervaring opgebouwd, zowel op het vlak van adviesverlening als van procesvertegenwoordiging voor de Raad van State en de burgerlijke rechtbanken. Neil spreekt regelmatig op seminaries en opleidingen en is auteur van diverse publicaties in dit verband.

Accreditatie

BIBF: Erkenning voor 3,5 u in aanvraag

IAB: Erkenning voor 3,5u in aanvraag

OVB: Erkenning voor 4 punten in aanvraag

Kostprijs

185 euro excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Bij inschrijving ontvangt u per mail een factuur. De factuur wordt tevens toegevoegd aan uw online account en is ten allen tijde raadpleegbaar.

 

Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 40% en voor middelgrote ondernemingen 30%.

Plaats

Hotel Weinebrugge

Leikendreef 1

8200 Brugge

 

Komende vanuit Gent/Brussel/Antwerpen

Volg de E40 Oostende/Brugge neem vervolgens de afslag 7a- Brugge richting Brugge. Sla rechtsaf naar de Koning Albert I-laan (N397) voor een 700m en sla vervolgens links af naar de Leikendreef. U vindt het hotel Weinebrugge terug op uw rechterkant.

 

Komende vanuit Kortrijk

Volg de E403 richting Brugge, neem vervolgens de afslag richting Sint-Michiel en neem op de rotonde de 3de afslag naar de Koning Albert I-laan en sla na 1km af naar rechts de Leikendreef in. U kan het hotel Weinebrugge terugvinden op uw rechterkant.

 

 

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Utopix Comm. V.
Schoendalestraat 53
8793 Waregem
Tel.
056-96 03 61
Fax.
056-96 03 62
Ondernemingsnummer
BE0676.421.580
Melanie Van Acker
Tel.
(+32)0468 48 90 98

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van onze seminaries

Vul vrijblijvend uw emailadres in en abonneer je op onze nieuwsbrief.