Publiek- en administratief recht
10/02/2023
Live
Kati Verstrepen
2u

Migratie- en vreemdelingenrecht en hun recentste evoluties gebundeld

Niet enkel vanuit een maatschappelijk belang, maar ook omwille van continue wijzigingen binnen het rechtsdomein, zal de spreker u wegwijs maken rond belangrijke tendensen die plaatsvinden binnen het migratie- en vreemdelingenrecht. Binnen deze praktijk beweegt er binnen de wetgeving en rechtspraak heel wat, zodat een update noodzakelijk is.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Programma

12:30 - 14:30
Live uitzending met mogelijkheid tot vraagstelling

Spreker

Kati Verstrepen

Kati Verstrepen werd lid van de Antwerpse balie in 1988.  Nog tijdens haar stage bij Prof. Jean Laenens richtte zij haar eigen kantoor op in de Rotterdamstraat. Van bij de aanvang legde Kati Verstrepen zich toe op het vreemdelingenrecht. Een materie die zij ondertussen, na meer dan 30 jaar, door en door beheerst.

Sinds 1998 is mevr. Verstrepen ook zeer actief binnen de balie.
Zij was onder meer afgevaardigde bij de Vereniging van Vlaamse Balies, later Orde van Vlaamse Balies, lid van de Raad van de Orde te Antwerpen, voorzitter van het Bureau voor Juridische Bijstand en bestuurder bij de Orde van Vlaamse Balies. Van 2014 tem 2016 was zij stafhouder van de Orde van Advocaten te Antwerpen.
Kati Verstrepen werd in november 2017 verkozen als voorzitter van de Liga voor de Mensenrechten. Daarnaast is zij ook voorzitter van de vzw Nansen asbl. Mevr. Verstrepen is al meer dan 15 jaar docent vreemdelingenrecht aan de stageschool van de Antwerpse balie en heeft al verschillende publicaties over dit onderwerp op haar naam.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-640: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be