Verzekeringsrecht
30/05/2023
Live
Tine Meurs
2u

Juridisch op weg met nieuwe vormen van mobiliteit: een focus op nieuwe en gewijzigde wetgeving en rechtspraak

Vandaag is het debat rond de interpretatie en draagwijdte – o.m. voor de toepassing van de WAM-wet – van “motorrijtuigen” nog steeds relevant, gelet op de voortdurende discussies binnen de rechtspraak naar aanleiding van de recente evolutie inzake nieuwe vormen van mobiliteit.

In dit seminarie zal concreet worden stil gestaan bij de nieuwe vormen van mobiliteit en hun impact op de verzekeringswetgeving. Verder zal ook een focus worden gelegd op de toepassing van de wetgeving op het gebruik van e-steps. Even belangrijk betreft een bespreking van de Richtlijn 2021/2118 rond de interpretatie van 'motorvoertuig'.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Programma

12:30 - 14:30
Live uitzending met mogelijkheid tot vraagstelling

Spreker

Tine Meurs

Tine Meurs studeerde in 2011 af als master in de rechten aan de KU Leuven. Aan diezelfde universiteit volgde zij een manama in fiscaliteit, om nadien een doctoraat te doen binnen het verzekeringsrecht. Na het behalen van haar doctoraat, is zij verbonden gebleven aan de KU Leuven als onderzoeksassistent. Sinds 2019 is zij ook actief als advocaat bij Lydian. 

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-626: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be