25/08/2022
Live
Stefan Van Camp
3u15

IT-contracten: overzicht van de contracten met hun risico’s en moderne tendensen

Tijdens het seminarie wordt een overzicht gegeven van de voornaamste topics en risico’s waarop moet gelet worden bij het aangaan van IT-contracten.
Er wordt aandacht besteed aan de klassieke IT-contracten, zoals licenties, onderhoudscontracten, en project-gerichte contracten voor ontwikkeling en implementatie van software en outsourcing.
Daarnaast wordt er aandacht besteed aan meer recente contractsvormen, zoals contracten aangaande cloud diensten en SaaS, contracten voor het moderne agile development, API licenties, de tendenzen inzake service level agreements, en datasharing.
De nadruk ligt op de herkenning en beperking van de mogelijke risico’s met voorbeelden uit de geschillenpraktijk.

Spreker

Stefan Van Camp

Stefan Van Camp is één van de weinige Belgische specialisten in productaansprakelijkheid en -veiligheid en het begeleiden van ondernemingen bij product recalls. Hij is de auteur van één van de basiswerken in België over deze topics
Hij is ook gespecialiseerd in ICT-contracten (software, hardware, diensten, licenties, distributie), e-commerce, internetrecht en intellectuele eigendomsrechten.
Daarnaast heeft hij een zeer ruime ervaring in commerciële contracten en geschillen, handelspraktijken, distributierecht en vennootschapsrecht.

Kostprijs & data

€ 207,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Locatie

Webcast - studio

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be