Publiek- en administratief recht
05/05/2023
Live
Ann Coolsaet
2u

Het ambtenarentuchtrecht: een noodzakelijke update

In dit webinar zal de spreker ingaan op enkele belangrijke algemene beginselen die relevant zijn binnen het ambtenarentuchtrecht op basis van de meest recente rechtspraak. Belangrijk hierbij zijn de maatschappelijke tendensen die de laatste jaren hebben plaats gegrepen en welke invloed dit heeft op een afzonderlijk dossier.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Spreker

Ann Coolsaet

Ann Coolsaet werd in 1994 licentiaat in de rechten met grote onderscheiding. In 1996 behaalde Ann een bijkomend diploma in het notariaat. Sinds 1994 is Ann actief als advocaat en specialiseert ze zich binnen het ambtenarenrecht, milieurecht en ruimtelijke ordening, openbaarheid van bestuur en lokale besturen. Ann Coolsaet heeft heel wat ervaring opgebouwd binnen het procedurerecht in het administratief contentieux. Naast haar beroep als advocaat is zij redacteur van verschillende publicaties, geeft zij regelmatig studiedagen en is zij sinds 2008 verbonden aan de Universiteit Antwerpen als navorser.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-1140: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be