05/10/2022
Live
Kristoff Simons
2u

Familiale bemiddeling anno 2022. Een gestructureerd oplossingstraject met onbegrensde opportuniteiten voor de advocatuur

In 2018 heeft de bemiddeling, samen met andere vormen van alternatieve geschillenbeslechting, een veel prominentere plaats gekregen binnen de juridische wereld en het maatschappelijk leven. Dit is een enorme opportuniteit voor de verschillende actoren binnen de sector en in het bijzonder voor de advocaten. 
 
Deze interactieve webinar zoomt in op een aantal concrete aspecten van de familiale bemiddeling.
 
Kristof Simons legt uit hoe de familiaal bemiddelaar met heldere technieken uit de knoop van starre standpunten en oplopende emoties tussen partijen kan geraken en hen daarbij begeleidt om de sprong naar opties en oplossingen te maken. 
 
Ook schets hij de uitdagingen en kansen voor de advocaten in het kader van de gerechtelijke en buitengerechtelijke (familiale) bemiddeling vanuit een multidisciplinair perspectief. 
 
Familiaal bemiddelaar Kristof Simons legt de focus op de verschillende bemiddelingsstijlen, het gestructureerd verloop van de bemiddeling en de meerwaarde van de advocaat binnen een bemiddelingstraject.

Spreker

Kristoff Simons

Vennoot van het kantoor en fulltime actief als advocaat sedert 1992.

Gespecialiseerd in familierecht.

Daarnaast is Kristoff Simons erkend bemiddelaar in familiezaken, Lokaal Ombudsman bij de Brusselse balie en tevens lid van het Bureau van de Federale Bemiddelingscommissie.

Sinds 2021 verzorgt hij als docent de opleiding ‘bemiddelaar in familiale zaken’ bij NEW DEAL ACADEMY.

Kostprijs & data

€ 156,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Locatie

Webcast - studio

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be