Handels- en economisch recht
24/03/2023
Live
Stefan Van Camp
2u

De webshop en compliance: zijn we nog up to date?

Vandaag bieden heel wat bedrijven hun producten en diensten aan via een webshop. Dit is een grote vooruitgang in het continue veranderende commerciële landschap. De keerzijde hiervan is dat er in de afgelopen heel wat wetgeving is binnen geslopen waar ondernemingen zich aan moeten houden. De FOD Economie doet sinds enkele jaren actieve controles op webshops en bijna dagelijks worden nog inbreuken op de geldende regelgeving vastgesteld. 

In dit seminarie zal worden stil gestaan bij de belangrijkste regels die moeten worden nageleefd en hoe een oplossing kan worden geboden voor veel voorkomende valkuilen.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Programma

12:30 - 14:30
Live uitzending met mogelijkheid tot vraagstelling

Spreker

Stefan Van Camp

Stefan Van Camp is één van de weinige Belgische specialisten in productaansprakelijkheid en -veiligheid en het begeleiden van ondernemingen bij product recalls. Hij is de auteur van één van de basiswerken in België over deze topics
Hij is ook gespecialiseerd in ICT-contracten (software, hardware, diensten, licenties, distributie), e-commerce, internetrecht en intellectuele eigendomsrechten.
Daarnaast heeft hij een zeer ruime ervaring in commerciële contracten en geschillen, handelspraktijken, distributierecht en vennootschapsrecht.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-660: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be