Burgerlijk recht
05/05/2023
Live
Stefaan Voet
2u

De vertegenwoordiging binnen vennootschappen praktisch bekeken

In dit webinar zal de spreker focussen op de belangrijkste concepten van de vertegenwoordigingsbevoegdheid binnen vennootschappen, de typische valkuilen en praktische tips voor de praktijk vanuit verschillende invalshoeken.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Spreker

Stefaan Voet

Stefaan Voet behaalde in 2001 zijn diploma rechten aan de Universiteit Gent. In 2011 doctoreerde hij over het thema collectief procederen. Voor zijn proefschrift ontving hij in 2014 de Prijs van het Gerechtelijk Privaatrecht, die om de drie jaar wordt uitgereikt door de vzw Algemene Modellenverzameling voor de Rechtspraktijk.
Sinds 2015 is Stefaan hoofddocent gerechtelijk recht aan de KU Leuven en gastprofessor aan de Universiteit Hasselt.
Daarnaast is Stefaan plaatsvervangend vrederechter van het derde kanton Brugge en voorzitter van het toezichtcomité van de Ombudsman voor de Handel. Sinds november 2019 is hij ook plaatsvervangend lid van de Nederlandstalige Benoemingscommissie voor het notariaat.
Stefaan is advocaat sinds 2003. Na een onderbreking vanaf 2014, is hij in 2019 opnieuw actief als advocaat en vervoegde hij DLPA. Binnen het kantoor is hij voornamelijk actief binnen de domeinen van het vennootschaps- en commercieel recht met een focus op procesrechtelijke vraagstukken.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-1181: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be