Burgerlijk recht
28/10/2022
Live
Dimitri Verhoeven
2u

De constitutieve bestanddelen voor productaansprakelijkheid: waar zit de evolutie?

Utopix organiseert in het najaar een opleiding rond de constitutieve bestanddelen om te spreken van productaansprakelijkheid in de zin van de Wet van 25/2/1991. Gelet op maatschappelijke veranderingen, in welke mate heeft het toepassingsgebied ratione materiae een uitbreiding gekend? Wat wordt tegenwoordig beschouwd als een gebrek? Zijn er bepaalde tendensen in de rechtspraak waar litigators rekening mee moeten houden? Tijdens dit seminarie wordt een antwoord geformuleerd op deze vragen.

Programma

13:00 - 15:00
Live uitzending met mogelijkheid tot vraagstelling

Spreker

Dimitri Verhoeven

Dimitri Verhoeven behaalde zijn Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2012. Vervolgens werkte Dimitri enkele jaren als navorser aan de Universiteit Antwerpen, waar hij in juni 2017 promoveerde met een proefschrift over het onderwerp “Productveiligheid en productaansprakelijkheid”.

Hij is sinds januari 2017 ingeschreven aan de Balie Provincie Antwerpen.

Dimitri heeft het kantoor Schoups vervoegd in 2017, waar hij voornamelijk werkzaam is in de vakgebieden Privaat bouwrecht, Overheidsopdrachten & PPS en Verzekeringsrecht.

Dimitri is eveneens aan de Universiteit Antwerpen verbonden als praktijkassistent en gastprofessor, waarbij hij o.a. de module “Aansprakelijkheid en causaliteit” doceert in het Postgraduaat Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht.

Accreditatie

OVB:C-2022-52 erkend voor 2 punten permanente vorming.

Kostprijs & data

€ 156,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be