Gerechtelijk recht
10/05/2023
Live
Isabelle Van den Bosch
2u

De borgstelling bij overeenkomsten en insolventie

In dit seminarie zal worden stil gestaan bij het concept van de borgstelling (met inbegrip van de verschillende verschijningsvormen, toepassingsvoorwaarden, uitvoeringsmogelijkheden) met een concrete focus op belangrijke - onuitgegeven - rechtspraak die nuttig kunnen zijn voor de verdere praktijk.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Spreker

Isabelle Van den Bosch

Isabelle Van den Bosch studeerde in 2005 cum laude af aan de Katholieke Universiteit Leuven na haar vijfjarige rechtenopleiding. In 2006 studeerde ze van dezelfde universiteit af met een Master-na-Master Criminologische Wetenschappen met focus witteboord-criminaliteit (cum laude). Ze begon in september 2006 te werken in een regionaal advocatenkantoor en ging bij DLA Piper UK LLP van start in september 2008, nadat ze bijkomend een Master-na-Master in Business Law (Magna cum laude) behaalde aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2 september 2014 is zij benoemd tot plaatsvervangend rechter bij de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen. In het najaar van 2017 besloot zij een eigen kantoor op te richten (www.vandenbosch-advocaten).

Isabelle is actief in alle belangrijkste gebieden van handels- en contractenrecht. Ze heeft een ruime ervaring in het opstellen van verschillende soorten handelsovereenkomsten maar evenzeer het voeren van procedures in dat verband. 

Verder adviseert ze regelmatig over kwesties inzake transportrecht, beslagrecht, consumentenrecht, bouwrecht en verzekeringsrecht. De kern bestaat in het begeleiden – zowel voor als buiten de rechtbank  - van zelfstandigen en ondernemingen. 

Naast haar beroep als advocaat heeft Isabelle al verschillende publicaties op haar naam staan en wordt ze regelmatig gevraagd voor studiedagen.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-1141: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be