Handels- en economisch recht
28/03/2023
Live
Emily Van Damme
2u

Bedrijfsgeheimen: know how to use it

Intussen is de wetgeving rond bescherming van bedrijfsgeheimen enkele jaren van kracht. We willen daarom stilstaan bij enkele belangrijke elementen:
  • Wat is het concrete toepassingsgebied? Is de wet voldoende duidelijk of treden er heel wat discussies op in de praktijk (bij contractonderhandelingen, praktische toepassing) en de rechtspraak? 
  • Hoe positioneert de wet zich ten opzichte van andere beschermingsmechanismen?
  • Welke actiemiddelen bestaan er tegen mogelijke inbreuken? Hoe effectief is de rechtsbescherming?
  • Wat zijn mogelijke praktische tips en tricks in de opname van de bescherming van bedrijfsgeheimen in overeenkomsten (met werknemers en commerciële contractanten)?

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Programma

12:30 - 14:30
Live uitzending met mogelijkheid tot vraagstelling

Spreker

Emily Van Damme

Emily Van Damme studeerde af aan de faculteit rechten van de Universiteit Gent in 2010, waarna ze actief werd als advocaat in DLPA. In 2014 behaalde ze een aanvullend diploma master in de intellectuele rechten. Sinds 2019 is Emily vennoot van DLPA.

Emily is een bevlogen spreker en won de Pleitwedstijd die de Kortrijkse balie organiseerde in 2011, waarna ze ook het Vlaams Pleitjuweel wegkaapte en in 2012 een podiumplaats behaalde op de Zuidelijke Pleitwedstrijden in Breda. Gedurende vier jaar was zij tevens actief als bestuurslid van de Conferentie Jonge Balie Kortrijk.

Binnen DLPA is Emily vooral actief in het intellectueel eigendomsrecht, het distributierecht, het commercieel recht en het aannemingsrecht, waarbij zij zich op jarenlange ervaring kan steunen.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-661: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be