Gerechtelijk recht
26/04/2023
Live
Maud Piers
2u

Arbitrage: een praktische benadering

In dit webinar wordt aandacht besteed aan de arbitrageprocedure, met een concrete focus op de opstart van de procedure (met aandacht voor vervaltermijnen, vormvereisten), het procedureverloop en praktische tips en meer specifiek rond de redactie van arbitrageclausules in overeenkomsten.
 
Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Spreker

Maud Piers

Maud Piers is universitair hoofddocent arbitragerecht. Zij treedt regelmatig op als arbiter en deskundige in internationale arbitrages.
Als ondervoorzitter (sinds 2017) en lid van de raad van bestuur (sinds 2012) van het Belgisch Centrum voor Arbitrage en Mediatie (Cepani) stelt zij haar expertise ten dienste binnen juridische activiteiten.

Zij was de oprichter en is momenteel redacteur (en voormalig hoofdredacteur) van b-Arbitra, het Belgisch Tijdschrift voor Arbitrage; redacteur van Tijdschrift@ipr.be; en korrespondierende Herausgeber van de ZEuP.

Maud richt haar onderzoek en onderwijs op rond arbitragerecht en ADR. Met haar onderzoek naar digitalisering en kunstmatige intelligentie wil zij de arbitragemeenschap voorbereiden op een hogere versnelling door het ware potentieel en de uitdagingen van de huidige en toekomstige technologieën te verkennen en door de wielen in beweging te zetten voor een veilige en adequate regelgevende context.

Om de impact van haar onderzoek te vergroten, bevordert zij het multidisciplinaire debat tussen alle relevante spelers, namelijk praktijkmensen, beleidsmakers, ontwikkelaars en wetenschappers in de aanverwante gebieden.


Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-1137: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be