Publiek- en administratief recht
11/05/2023
Live
Peter Flamey
2u

Actuele ontwikkelingen binnen het bestuurlijk sanctierecht en strafrecht bij bouw- en milieumisdrijven

Een update van het bestuurlijk sanctierecht en het strafrecht bij bouw- en milieumisdrijven is belangrijk, zeker vanuit de perceptie van een voortdurend bouwend en ondernemend Vlaanderen en de milieumisdrijven die vandaag in de media verschijnen.
 
Utopix organiseert daarom over dit onderwerp een opleiding met een focus op nieuwe ontwikkelingen binnen de rechtspraak en concrete praktijk.

Dit webinar geeft u toegang tot uw persoonlijk webinar archief van de opleidingen waarop u inschreef. Gedurende 3 maanden heeft u vrij toegang tot de opname van de seminaries/opleidingen waarvoor u inschreef.  U kunt dus het seminarie herbekijken wanneer u wilt.

Spreker

Peter Flamey

Peter Flamey is advocaat aan de balie te Antwerpen en is, met zijn kantoor, werkzaam in het domein van de omgevingsvergunning, met alle aspecten van ruimtelijke ordening en stedenbouw, ruimtelijke uitvoeringsplannen, milieu, handelsvestigingen, natuurbescherming, onroerend erfgoed, planschade en overheidsaansprakelijkheid, onteigening, bodembescherming, afvalstoffen en milieuheffingen; alle aspecten van milieucriminaliteit, handhaving voor de strafrechter en bestuurlijke handhaving. Peter is eveneens werkzaam in het domein van het overheidsopdrachtenrecht, met alle aspecten van de gunning en de uitvoeringsgeschillen tussen de aannemer en de overheid; alle aspecten van publiek-private samenwerking, waaronder concessies en alle vormen van overheidscontracten. 

Peter heeft verschillende publicaties en opleidingen rond bovenstaande onderwerpen op zijn naam staan.

Accreditatie

Nationale Kamer van Notarissen:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.
OVB:C-2022-773: erkend voor 2 punten permanente vorming.
Nationale kamer van gerechtsdeurwaarders:U was voor de volledige duur aanwezig gedurende het webinar.

Kostprijs & data

€ 163,00 excl. btw

Wat krijgt u voor die prijs?

U ontvangt een syllabus met de slides en de bijhorende documentatie, opgesteld door de spreker.

Hoe betalen?

Nadien ontvangt u per mail een factuur om de betaling uit te voeren. Door middel van de factuur kan u aanspraak maken op de KMO-portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt dit 30% en voor middelgrote ondernemingen 20%.

Contact

Heeft u een vraag, voorstel of hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Legal Learning Company
Bergensesteenweg 709a
1600 St-Pieters-Leeuw
Tel. 02 321 00 06
info@utopix.be